Ons Team

Roy Verheijen

Manueelherapeut

Mijn naam is Roy Verheijen, vader van Fynn en Mace. Sport is altijd een passie van me geweest, daarom koos ik voor het CIOS, waar ik in 2007 afstudeerde. Vervolgens begon ik met mijn studie fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Door stages, waaronder bij FC Utrecht, heb ik veel kennis opgedaan van sportgerelateerde klachten. In 2011 begon ik als fysiotherapeut en na 3 jaar wilde ik me verder specialiseren in Manuele therapie. In 2017 behaalde ik mijn Master of Science in Manuele therapie aan het SOMT in Amersfoort.

Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan en heb verschillende cursussen gevolgd, zoals dry needling, kinder manuele therapie en cardiovasculair risicomanagement. Andere gebieden waar ik me in specialiseer zijn: hoofdpijn/duizeligheid klachten, Nek en schouder klachten, Sport revalidatie, Neurologische aandoeningen of revalidatie, Lage rug klachten, Heup, knie en enkel gerelateerde klachten, Voorkeurhoudingen zuigelingen en Personal training.

Marit van Rosmalen

Bekkenfysiotherapeut

Mijn naam is Marit van Rosmalen, woonachtig in Beusichem en moeder van 2 kinderen, Tess en Mila. In mijn jeugd heb ik fanatiek gevolleybald, hier heb ik verschillende sportblessures opgelopen waardoor ik vroeg in aanmerking ben gekomen met fysiotherapie. Vanuit mijn interesse in het functioneren van het menselijk lichaam, ben ik in 2011 fysiotherapie gaan studeren op de HvA in Amsterdam. Al snel kwam ik in aanmerking met het specialisme bekkenfysiotherapie vanuit mijn stages en collega’s. Ik merkte dat in dit specialisme mijn passie ligt en ik mij hierin verder wilde specialiseren. In 2021 ben ik afgestudeerd als master bekkenfysiotherapeut aan het SOMT, te Amersfoort.

Naast bekkenfysiotherapeut heb ik mij ook gespecialiseerd in dry needling en schouderklachten.