Eerste afspraak

Verwijzing

Wist u dat er geen verwijzing nodig is voor de fysiotherapie? Hieronder valt ook de baby/kinder manuele therapie en de bekkenfysiotherapie. Bij aandoeningen die vanuit de basisverzekering gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar, zoals Stress Urine Incontinentie (SUI) en artrose voor de heup/knie is er wel een verwijzing nodig. Mocht u deze niet hebben, zal de fysiotherapeut u hierop attenderen. Hetzelfde geldt voor chronische indicaties, hiervoor zal ook een verwijzing van de specialist nodig zijn.

Legitimatie

Wanneer u de eerste keer bij ons bent, dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen.

Hygiëne

Wij vragen u om bij elke afspraak een bad/strand laken mee te nemen.

Afspraak afzeggen

Belangrijk is dat u 24 uur van te voren afmeldt, indien dit niet gebeurt zal deze behandeling helaas in rekening gebracht worden. De gereserveerde tijd is voor ons namelijk niet te declareren bij de verzekering.

Behandeling

Tijdens de intake zal er een onderzoek plaatsvinden waarbij een diagnose gesteld zal worden. Vervolgens zal de therapeut een behandelplan opstellen wat regelmatig met u geëvalueerd zal worden. Er zal gedurende de behandelingen gewerkt worden aan het behandelplan, daarnaast krijgt u tijdens het behandeltraject ook huiswerkoefeningen mee. Zoals er vaak wordt gezegd in de behandelkamer: ‘Wij helpen u met de klachten maar u bent zelf ook verantwoordelijk voor uw herstel!’.